Cu un pas mai aproape de descoperirea vaccinului pentru coronavirus: rată de supravieţuire de 100% după un tratament experimental aplicat pe şase pacienţi în stare critică

Israelienii sunt cu un pas mai aproape de a descoperi leacul pentru coronavirus. Şase pacienţi în starea critică au fost supuşi unui tratament revoluţionar şi toţi au supravieţuit.

20789 afișări
Imaginea articolului Cu un pas mai aproape de descoperirea vaccinului pentru coronavirus: rată de supravieţuire de 100% după un tratament experimental aplicat pe şase pacienţi în stare critică
Potrivit The Jerusalem Post, cei şase pacienţi nu doar că au supravieţuit tratamentului, dar starea lor de sănătate s-a şi îmbunătăţit considerabil.
 
Cele şase persoane se aflau în stare critică, cu o rată extrem de ridicată de mortalitate în momentul în care au început tratamentul. Acest tratament are la bază terapie cu celule şi placentă. Toţi cei supuşi medicaţiei experimentale au supravieţuit şi au arătat şi o îmbunătăţire vizibilă a stării generale de sănătate, potrivit datelor preliminare.
 
Pacienţii au fost trataţi în diferite centre medicale din Israel şi toţi sufereau de probleme respiratorii acute. Patru dintre cei şase aveau şi alte probleme de sănătate, precum probleme cardiovasculare sau renale.
 
Conform oficialilor din Israel, compania producătoare a medicamentului a demarat deja discuţiile cu autorităţile din Statele Unite şi Europa pentru a ”defini strategia clinică pentru COVID-19”.
 
sursa foto: profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici