Donald Trump afirmă că noul coronavirus va dispărea de la sine. Preşedintele a aruncat săgeţi către rivalul său politic

  • Trump nu a ratat ocazia de a-şi ataca competitorul la prezidenţiale, Joe Biden
  • Preşedintele american consideră că are dreptate când spune că noul virus va dispărea de la sine
  • Donald Trump a dat asigurări că va ţine sub control valul de îmbolnăviri în creştere din Statele Unite
8082 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că noul coronavirus va dispărea de la sine. Preşedintele a aruncat săgeţi către rivalul său politic

Sursa foto: profimedia

Donald Trump a declarat în cadrul unui interviu că noul coronavirus va dispărea în cele din urmă. Preşedintele a pus accentul pe menţinerea sub control a focarelor de infecţie în cel mai scurt timp testarea populaţiei la scară largă.
 
„Avem cele mai bune teste din lume. Dacă nu am testa, ratele nu ar arăta aşa. Când vom testa jumătate din populaţie, cifrele vor fi în scădere", a declarat Trump.
 
Preşedintele nu a ezitat să arunce săgeţi către principalul său contracandidat, Joe Biden, pe care l-a numit „incompetent”. Trump a negat existenţa unui plan de discreditare a expertului de top în boli infecţioase, Dr. Anthony Fauci, cu care apare des la conferinţele de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici