Focar de coronavirus la un cămin de bătrâni / 12 oameni sunt internaţi

  • 12 pacienţi şi angajaţi ai unui cămin de bătrâni din Botoşani au coronavirus
  • Toţi cei infectaţi sunt asimptomatici şi au fost internaţi la Spitalul din Botoşani
  • Este al doilea cămin de bătrâni din Botoşani în care există focar
4152 afișări
Imaginea articolului Focar de coronavirus la un cămin de bătrâni / 12 oameni sunt internaţi

Este focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Botoşani. 12 oameni, pacienţi şi angajaţi ai căminului s-au infectat cu SARS COV 2. Toţi sunt asimptomatici şi au fost deja internaţi pentru tratament în spital.

Este al doilea cămin de bătrâni din Botoşani în care există focar. În urmă cu 2 luni 19 vârstnici şi 10 angajaţi ai căminului de la Răchiţi au făcut infecţia Covid 19.

„Sunt 5 beneficiari şi 7 angajaţi, acum este o anchetă epidemiologică în desfăşurare. Cei infectaţi sunt asimptomatici, sunt internaţi, conform metodologiei, la Spitalul din Botoşani. Este deja transmitere comunitară, virusul este peste tot”, a declarat pentru mediafax Gabriela Ioniţă, purtător de cuvânt al DSP Botoşani.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici