Video Coadă la o bancă de alimente din Paris. Peste o mie de oameni au aşteptat să primească mâncare

  • Rămaşi fără mâncare, francezii apelează la băncile de alimente.
  • Într-un cartier din Paris, peste o mie de oameni au stat la coadă pentru a primi alimente.
  • În Franţa, peste 10 milioane de oameni sunt în şomaj tehnic.
  • Aceleaşi cozi la băncile de alimente sunt şi în SUA.
2363 afișări

Cozi uriaşe la o bancă de alimente din Paris. Rămaşi fără mâncare , peste o mie de oameni au aşteptat şi mai bine de o oră pentru a primi ajutor.

”Mâncarea este prea scumpă. Prea scumpă, preţurile s-au dublat la supermarket. Pentru mine, este dificil, cu copiii şi soţul care nu mai lucrează de la începutul acestei crize. Am venit să iau mâncare. Asta este singura mea soluţie”, spune o femeie venită să îşi refacă proviziile.

Cu economia oprită de epidemia de coronavirus, tot mai mulţi francezi sunt în situaţia în care nu mai au loc de muncă sau veniturile le-au fost reduse considerabil. Sunt peste 10 milioane de angajaţi în şomaj tehnic, cu industria hotelieră şi a restaurantelor, cea mai afectată, unde 9 angajaţi din 10 sunt în şomaj parţial. Aceeaşi scenă şi peste Ocean, la o bancă de alimente din Texas, unde coada de maşini a depăşit un kilometru.

sursa foto: profimedia

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici