Cazuri de hipertensiune arterială după vaccinarea cu serul Pfizer. Recomandările medicilor francezi

  • Medicii francezi au înregistrat 73 de cazuri de hipertensiune după vaccinul Pfizer
  • Nu a fost stabilită o legătură directă între vaccinare şi creşterea tensiunii arteriale
  • Medicii francezi recomandă verificarea tensiunii dacă există stări de rău după vaccinare
47081 afișări
Imaginea articolului Cazuri de hipertensiune arterială după vaccinarea cu serul Pfizer. Recomandările medicilor francezi

După vaccinare pot să apară dureri la nivelul braţului, alergii, dureri de cap sau febră. Pot apărea şi cazuri de alergie severă, iar asta scrie şi în prospectul vaccinurilor. Dar există şi efecte care nu sunt precizate, cum ar fi hipertensiunea arterială.

Agenţia Naţională a Medicamentului din Franţa a înregistrat deja 73 de cazuri, după vaccinarea cu Pfizer. Unele au apărut imediat după vaccinare, altele la câteva ore sau chiar la câteva zile. Şi nu a fost stabilită o legătură directă cu vaccinarea până acum.

Medicii francezi le recomandă celor care au stări de leşin, ameţeli sau dureri de cap după vaccinare să îşi verifice şi tensiunea arterială. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici