Italia face două spitale în 6 zile / URGENŢĂ: Regiunea care are mai mulţi îmbolnăviţi de coronavirus decât Statele Unite şi Marea Britanie

Situaţia disperată din Italia a determinat autorităţile din nordul ţării să demareze construirea unui spital. Termenul: 6 zile.

7895 afișări
Imaginea articolului Italia face două spitale în 6 zile / URGENŢĂ: Regiunea care are mai mulţi îmbolnăviţi de coronavirus decât Statele Unite şi Marea Britanie

Italia face două spitale în 6 zile / URGENŢĂ: Regiunea care mai mulţi îmbolnăviţi decât Statele Unite şi Marea Britanie

Lombardia, regiunea de nord a Italiei, este în stare de urgenţă. 3.852 de pacienţi spitalizaţi, dintre care 560 la terapie intensivă sunt la Milano, Brescia şi Bergamo, cele mai importante oraşe ale Lombardiei. Ieri, 149 de oameni au încetat din viaţă datorită coronavirusului doar în nordul ţării.

SPITAL DE TEREN ÎN 6 ZILE

Astăzi, autorităţile din Milano şi Brescia au demarat discuţiile pentru construirea unor spital de campanie pentru bolnavii de coronavirus în zonele Fiera di Milano şi Fiera di Brescia, după ce ziua de ieri a fost cea mai dificilă de până acum în privinţa numărului de îmbolnăviri. 1.227 de pacienţi au fost diagnosticaţi, 126 au murit doar în Brescia.
 
Spitalele provizorii ar urma să aibă câte 500 de paturi de terapie intensivă fiecare.

CONFLICT ITALO-GERMAN PE TEMA CORONAVIRUSULUI

Preşedintele regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a declarat într-o emisiune că "Germania ar trebui să vândă aparate de ventilare şi să nu le ţină doar pentru cetăţenii ei". Acesta a îndemnat la cooperare în interiorul UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici