Japonia vrea să instituie două săpătămâni de carantină pentru toţi turiştii chinezi şi sud-coreeni

Japonia plănuieşte să adopte instituirea obligatorie a carantinei pentru o perioadă de două săptămâni pentru toţi vizitatorii din China şi Coreea de Sud, relatează ziarul Yomiuri, citat de Reuters, în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului.

322 afișări
Imaginea articolului Japonia vrea să instituie două săpătămâni de carantină pentru toţi turiştii chinezi şi sud-coreeni

Sursa: Profimedia Images

Japonia intenţionează să oprească vizele deja emise pentru vizitatorii care vin din ambele ţări, conform sursei citate, care adaugă că prim-ministrul Shinzo Abe va vorbi despre paşii următori la o discuţie, joi seara, privind măsurile împotriva coronavirusului.

Înainte, ministrul pentru Jocurile Olimpice Seiko Hashimoto a spus că jocurile de vară vor fi în continuare organizate, din luna iulie, chiar dacă virusul s-a răspândit în regiuni noi.

Pe de altă parte, persoanele care ajung în anumite regiuni din China din patru ţări puternic afectate de epidemia de coronavirus, respectiv Coreea de Sud, Japonia, Iran şi Italia, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile, a anunţat, marţi, presa de stat, citată de BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici