Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 78 de zile

  • Numărul deceselor din Marea Britanie provocate de noul coronavirus a crescut cu 55 în 24 de ore.
  • O cifră mai mică în 24 de ore nu s-a mai înregistrat din luna martie potrivit datelor publicate de Guvern.
  • Numărul total al deceselor este de 40.597.
1292 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 78 de zile

Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de COVID-19 din ultimele 78 de zile

Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese cauzate de noul coronavirus din ultimele luni. Un număr mai mic decât cel de astăzi a fost în data de 22 martie când s-au înregistrat 35 de decese, potrivit datelor publicate de Marea Britanie. Pe 23 martie, Boris Johnson a impus un set dur de restricţii.

O numărătoare paralelă realizată de Reuters care include şi decesele persoanelor suspecte de COVID-19 care nu au apucat să fie testate aduce bilanţul la peste 50.000. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici