O tânără din Buzău a fugit din carantină ca să-şi vadă iubitul / A fost amendată de două ori

O tânără din Buzău, venită recent din Elveţia, a fugit din spital, unde se afla în carantină instituţionalizată, pentru a se întâlni cu iubitul. Cei doi au fost găsiţi pe stradă şi, în prezent, se află în carantină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1222 afișări
Imaginea articolului O tânără din Buzău a fugit din carantină ca să-şi vadă iubitul / A fost amendată de două ori

O tânără din Buzău a fugit din carantină ca să-şi vadă iubitul / A fost amendată de două ori

Surse din rândul autorităţilor locale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra, în vârstă de 21 de ani, a venit în ţară duminică, din Elveţia. A fost amendată pentru că a ieşit din casă, unde era în izolare.

Luni, tânăra s-a dus la spital întrucât spunea că se simte rău şi a intrat în carantină, fiind făcute şi investigaţii medicale.

Sursele citate au precizat că marţi seara fata a plecat din spital. Dispariţia a fost sesizată la scurt timp şi, fiind căutată, tânăra a fost găsită pe stradă, cu iubitul ei.

Ambii au fost plasaţi în carantină, iar ea a fost din nou amendată.

Medicii aşteaptă rezultatele testelor, care vor arăta dacă cei doi s-au infectat cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici