Pacienţii cu COVID-19 sunt mutaţi de la Spitalul de la Leţcani din cauza frigului

  • Pacienţii de la Spitalul Mobil de la Leţcani sunt transferaţi, miercuri, la alte spitale din Iaşi, din cauza frigului.
  • Instalaţia de căldură de la Spitalul din Leţcani nu este adecvată pentru a răspunde necesităţilor în condiţiile temperaturilor scăzute din ultimele zile.
525 afișări
Imaginea articolului Pacienţii cu COVID-19 sunt mutaţi de la Spitalul de la Leţcani din cauza frigului

Pacienţii cu COVID-19 sunt mutaţi de la Spitalul de la Leţcani din cauza frigului

Miercuri seara sunt mutaţi pacienţii de la Spitalul Mobil de la Leţcani către spitalele din Iaşi.

În Spitalul Mobil de la Leţcani mai sunt, la ora transmiterii ştirii, 19 pacienţi cu forme medii şi severe de COVID-19.

Pacienţii sunt transferaţi din cauza frigului din ultimele zile. Instalaţia de căldură a spitalului nu face faţă la temperaturile din ultimele zile.

Pacienţii se trimit către celelalte spitale, până ce vor rămâne 12 pacienţi cu forme critice, de la terapie intensivă, dar numai în condiţiile în care sistemul va putea fi remediat.

În ultimele zile, la Iaşi temperaturile nocturne au scăzut sub zero grade Celsius.

.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici