Primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a călătorit pe ruta Bologna – Chişinău, esteprimul caz confirmat cu coronavirus în Republica Moldova, anunţă deschide.md.

1454 afișări
Imaginea articolului Primul caz de coronavirus din Republica Moldova

Sursa: Profimedia Images

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a informat că primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova este vorba despre o femeie, revenită sâmbătă din Italia, în vârsta de 48 ani.

În cazul ei, laboratorul ANSP va efectua o probă suplimentară de reconfirmare, potrivit deschide.md.

Femeia este internată şi primeşte tratamentul corespunzător. Aceasta suferă de mai multe boli cronice: diabet zaharat, este supraponderală de gradul 2 şi are hipertensiune, anunţă presă din Republica Moldova.

MSMPS solicită tuturor pasagerilor cursei Air Moldova, 9U 480, Bologna-Chişinău, care a aterizat sâmbătă, la ora 11.29, să rămână izolaţi la domiciliu şi să informeze imediat medicul de familie pentru a fi examinaţi şi monitorizaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici