Programul centrelor de recoltare din Capitală pentru pacienţi cu simptome de COVID-19

Centrele de recoltare a probelor biologice de la persoanele din Bucureşti cu simptomatologie sugestivă pentru SARS-Cov-2 sunt deschise între orele 10.00 - 20.00, informează, marţi seara, Ministerul Sănătăţii.

323 afișări
Imaginea articolului Programul centrelor de recoltare din Capitală pentru pacienţi cu simptome de COVID-19

Programul centrelor de recoltare din Capitală pentru pacienţi cu simptome de COVID-19

La solicitarea ministrului Sănătăţii, prof.univ.dr. Alexandru Rafila, au fost deschise 28 centre de recoltare a probelor biologice în mai multe spitale bucureştene.

Aceste centre au fost deschise pentru reducerea timpului de aşteptare şi asigurarea accesului mai rapid la servicii medicale pentru pacienţii COVID-19.

„Persoanele cu simptomatologie specifică infecţiei SARS-CoV-2 care nu reuşesc să contacteze medicul de familie, pot solicita testarea la call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, la numarul 021-9462 sau prin platforma online la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/. DSPMB va emite solicitanţilor dovada înregistrării prin e-mail/sms. Aceasta va fi prezentată la centrul de recoltare. Fără această dovadă, recoltarea probelor pentru testul RT-PCR, nu se va efectua”, anunţă MS.

Centrele de recoltare a probelor biologice sunt deschise între orele 10.00 şi 20.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
probă,
test,
sars

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici