Renunţă la coroană şi intră în lupta împotriva coronavirusului / Miss Anglia se reangajează în spital pentru a ajuta bolnavii

Bhasha Mukherjee, fostă Miss Anglia în 2019 şi reprezentată a Marii Britanii la Miss World, a anunţat că renunţă la acţiunile caritabile pe care le desfăşura în această perioadă pentru a da o mână de ajutor în lupta coronavirusului.

2164 afișări
Imaginea articolului Renunţă la coroană şi intră în lupta împotriva coronavirusului / Miss Anglia se reangajează în spital pentru a ajuta bolnavii

Renunţă la coroană şi intră în lupta împotriva coronavirusului / Miss Anglia se reangajează în spital pentru a ajuta bolnavii

Mukherjee s-a ocupat în ultima perioadă cu acţiuni caritabile desfăşurate în mai multe ţări din Africa şi Asia, însă a ales să revină în Anglia şi să se reangajeze la fostul spital în care lucra pentru a-i ajuta pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.
 
”Am fost invitată în Africa, Turcia, India, Pakistan şi alte câteva ţări din Asia pentru a fi ambasador pentru diferite acţiuni caritabile”, a declarat Bhasha Mukherjee pentru CNN.
 
Tânăra a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim care i-au relatat că situaţia este gravă şi le-ar prinde bine o mână de ajutor. Mukherjee nu a stat pe gânduri, şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă.
 
Fosta câştigătoare a Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară, iar acum este pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic.
 
”Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă cât mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Mukherjee pentru CNN.
 
sursa foto: profimedia 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici