Restricţii în Bistriţa. Rata de infectare COVID-19 este de 4 cazuri la mia de locuitori

  • Oraşul Bistriţa are o rată de infectare de 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.
  • De luni vor fi aplicate noi restricţii.
371 afișări
Imaginea articolului Restricţii în Bistriţa. Rata de infectare COVID-19 este de 4 cazuri la mia de locuitori

Potrivit datelor transmise duminică de Prefectura Bistriţa-Năsăud, în oraşul Bistriţa rata de incidenţă a ajuns la 4.34 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Astfel, în Bistriţa şi comunele Sânmihaiu de Câmpie şi Braniştea, circulaţia în afara locuinţei este permisă până la ora 22.00, în timpul săptămânii, iar activitatea operatorilor care desfăşoară activităţi de comerţ în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, se va desfăşura până la ora 21.00.

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia în afara locuinţei este permisă până la ora 20.00, iar activitatea operatorilor economici până la ora 18.00.

Se suspendă activitatea sălilor de sport.

Restricţiile se aplică de luni, până când rata de infectare scade sub 3,5 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici