Video Saloane de spital pline cu cadavre. Imagini tulburătoare au fost surprinse la un spital din Detroit

  • Cadavrele sunt depozitate unele peste altele, în saloane şi camerele frigorifice ale unui spital din Detroit
  • Spitalul a fost copleşit de numărul mare de decese din cauza epidemiei de coronavirus
  • Statele Unite sunt pe primul loc în lume la numărul de cazuri de COVID, peste 587.000
4586 afișări

Imagini tulburătoare au fost surprinse la un spital din Detroit. Din cauza numărului mare de pacienţi care au murit din cauza coronavirusului, cadavrele au ajuns să fie depozitate în orice spaţiul liber. Trupurile neînsufleţite stau unele peste altele în camerele frigorifice sau în saloanele goale. Sunt fotografii făcute de angajaţii spitalului, care recunosc că sunt copleşiţi de situaţie. În unele zile, la Urgenţă, sunt şi peste 130 de pacienţi care au nevoie de tratament în acelaşi timp, mult peste capacitatea spitalului.

Sursă foto: CNN


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici