Într-un spital din Detroit, cadavrele celor decedaţi de Covid-19 sunt depozitate într-o debara

Pe reţelele de socializare circulă o serie de imagini şocante cu mai multe cadavre ale unor persoane decedate din cauza noului coronavirus într-un spital din Detroit, depozitate unul peste altul într-o debara.

2019 afișări
Imaginea articolului Într-un spital din Detroit, cadavrele celor decedaţi de Covid-19 sunt depozitate într-o debara

Într-un spital din Detroit, cadavrele celor decedaţi de Covid-19 sunt depozitate într-o debara

Numărul deceselor într-un spital din Detroit este atât de mare încât s-a ajuns la trupurile celor decedaţi din cauza Covid-19 să fie depozitate unul peste altul într-o debara.

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum unul dintre sacii în care se află un cadavru este aşezat pe verticală pe un scaun.

 

„Tot ce ştiu este că am rămas fără paturi în care să ţinem pacienţii, aşa că nu puteam să irosim unele pentru cei decedaţi”, a declarat pentru CNN un angajat de la camera de gardă a Spitalului Sinai-Grace - Detroit Medical Center.

În una dintre fotografii se pot vedea mai mulţi saci albi, stivuiţi pe podea şi pe nişte rafturi.

Pe lângă sacii cu cadavre, în fotografii se vad şi mai multe pungi albastre despre care autorul fotografiilor spune că sunt obiectele personale ale celor decedaţi.

O altă fotografie este realizată într-o încăpere amenajată în mod normal pentru cei care participă la studii privind somnul. În aceasta se pot vedea doi saci aşezaţi pe un pat matrimonial şi un al treilea pus pe un scaun în poziţie de şezut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici