Situaţie critică în Statele Unite: peste 59.400 de infecţii cu noul coronavirus. E a cincea oară în ultimele nouă zile când e depăşit recordul

  • Epidemia de coronavirus pare să se acutizeze pe zi ce trece în Statele Unite ale Americii
  • Potrivit The New York Times, miercuri s-au înregistrat peste 59.400 de infecţii cu noul coronavirus, un nou record în Statele Unite
1669 afișări
Imaginea articolului Situaţie critică în Statele Unite: peste 59.400 de infecţii cu noul coronavirus. E a cincea oară în ultimele nouă zile când e depăşit recordul
Epidemia de coronavirus pare să se acutizeze pe zi ce trece în Statele Unite ale Americii. Miercuri s-a înregistrat un nou record în ceea ce priveşte numărul de cazuri.
 
Potrivit The New York Times, miercuri s-au înregistrat peste 59.400 de infecţii cu noul coronavirus, un nou record în Statele Unite. Este de fapt pentru a cincea oară în ultimele nouă zile când este stabilit un record zilnic. Precentul s-a înregistrat vinerea trecută când au fost raportate 56.567 de noi cazuri.
 
Conform datelor, pe întreg teritoriul Statelor Unite s-a raportat un total de 3 milioane de cazuri. Cinci state, Missouri, Texas, Tennessee, Utah şi Virginia de Vest, şi-au doborât propriile recorduri miercuri.
 
Oficialii din Tulsa, Oklahoma, dau vina pe Donald Trump pentru creşterea numărului de cazuri din oraş. Autorităţile locale sunt de părere că mitingul susţinut de preşedinte a fost unul dintre principalii factori care au contribuit la ”explozia” de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici