Supravieţuitorii Covid-19. O mămică luptătoare: îşi legănă copilul după ce a născut în comă

  • O mămică din State Unite a născut în timp ce se lupta pentru viaţa ei cu noul coronavirus
  • Angela Primachenko, în vârstă de 27 de ani, a născut o fetiţă perfect sănătoasă
  • Femeia a fost externată de la urgenţe şi îşi poate legăna bebeluşul
893 afișări
Imaginea articolului Supravieţuitorii Covid-19. O mămică luptătoare: îşi legănă copilul după ce a născut în comă

Supravieţuitorii Covid-19. O mămică luptătoare: îşi legănă copilul după ce a născut în comă

Angela Primachenko a fost diagnosticată cu noul coronavirus pe 26 Martie. Trei zile mai târziu ea a fost conectată la aparatele de ventilaţie artificială.
Doctorii au hotărât să-i producă travaliul forţat, după ce au dezbătut problema timp de mai multe ore. Femeia a născut natural o fetiţă pe data de 1 Aprilie, în timp ce se afla în comă indusă. Ava s-a născut prematur la 34 de săptămâni însă este în afara oricărui pericol.

Primachenko nu şi-a putut ţine noul născut în braţe până când nu a fost testată negativ de Covid-19. Deşi a fost externată acasă din unitatea de urgenţe ziua următoare, după ce a născut, Ava a rămas în maternitate.

Miercuri femeia a fost testată negativ, informează CNN. Cu lacrimi în ochi şi-a putut legăna bebeluşul pentru prima dată. Până la sfârşitul săptămânii, proaspăta mămică împreună cu bebeluşul vor fi acasă.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici