Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs. este un obstacol în calea obiectivelor noastre"

  • Emiratele Arabe Unite au avertizat că ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19.
  • Ţara de aproximativ 9 milioane, care a extins campania la cei cu vârsta peste 16 ani, a vaccinat aproximativ 65% din populaţia eligibilă, a declarat marţi Autoritatea Naţională de Gestionare a Crizelor şi Dezastrelor (NCEMA).
10748 afișări
Imaginea articolului Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs. este un obstacol în calea obiectivelor noastre"

Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs de astăzi este un obstacol în calea obiectivelor noastre"

„Se iau în considerare măsuri stricte pentru a restricţiona circulaţia persoanelor nevaccinate şi pentru a pune în aplicare măsuri preventive, cum ar fi interzicerea intrării în unele locuri şi accesul la anumite servicii", a declarat purtătorul de cuvânt al NCEMA, Saif Al Dhaheri.

„Ezitarea dvs. de astăzi este un obstacol în calea obiectivelor noastre, ea pune în pericol familia, prietenii şi comunitatea”, a adăugat el.

Statul arab din Golf a înregistrat marţi 1.903 de noi infecţii, ajungând la 500.860 de cazuri, cu 1.559 de decese.

Emiratele Arabe Unite se numără printre ţările cu cele mai rapide programe de vaccinare COVID-19 din lume. Abu Dhabi va oferi acum vaccinul Pfizer-BioNTech, pe lângă vaccinul Sinopharm din China, a declarat miercuri autoritatea de sănătate a emiratului.

Emiratul Dubai folosea deja vaccinul Pfizer, precum şi cel realizat de AstraZeneca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici