Video Toate bisericile catolice din Roma au fost închise

  • Cardinalul italian Angelo de Donatis a anunţat că toate cele 900 de biserici catolice din Roma vor fi închise din cauza coronavirusului
  • De Donatis a mai anunţat că credincioşii catolici sunt scutiţi de obligaţia de a participa la slujbe
  • Italia este cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus
768 afișări

Cardinalul italian Angelo de Donatis a anunţat că toate cele 900 de biserici catolice de la Roma vor fi închise până pe 3 aprilie, în încercarea de a limita înmulţirea cazurilor de infecţie cu coronavirus, anunţă Daily Mail. Decizia vine după ce Vaticanul anunţase închiderea Basilicii Sfântul Petru şi a Muzeului Vaticanului.

„Accesul în bisericile Diocezei de Roma deschise publicului şi, în general, în clădirile de orice fel, este interzis tuturor credincioşilor”, a anunţat cardinalul.

El a spus totodată că credincioşii catolici sunt scutiţi în această perioadă de obligaţia de a participa la slujbele de duminică.

Italia este în continuare cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus, iar ţara a înregistrat peste 1.000 de cazuri de infecţie cu Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici