Ultimele informaţii despre campania de vaccinare. Zero reacţii adverse raportate pentru serul de la Moderna în 24 de ore

  • Aproape 667.000 de români au fost vaccinaţi cu seruri de la Pfizer şi Moderna.
  • În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 38.807 persoane.
  • De ieri, nu au fost semnalate reacţii adverse ale persoanelor vaccinate cu Moderna.
2554 afișări
Imaginea articolului Ultimele informaţii despre campania de vaccinare. Zero reacţii adverse raportate pentru serul de la Moderna în 24 de ore

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, marţi erau vaccinate în total 666.942 de persoane, din care 38.807 doar în ultimele 24 de ore.

Cu prima doză de vaccin Pfizer au fost vaccinate 363.330 de persoane, iar cu doza a doua 263.213 persoane. În ceea ce priveşte serul Moderna, acesta a fost administrat unui număr de 40.399 de persoane.

În ultimele 24 de ore nu au fost semnalate reacţii adverse ale persoanelor vaccinate cu Moderna, dar au fost înregistrate 47 de reacţii adverse ale persoanelor vaccinate cu Pfizer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici