Solidaritate  Un american a sunat la poliţie pentru că fiul lui e supărat şi 7 echipaje au intervenit imediat! Poveste impresionantă din carantină | VIDEO

Carantina şi izolarea provocate de pandemia de coronavirus sunt greu de suportat. Adulţii o resimt din plin, dar cei mai afectaţi par a fi copiii.

3033 afișări
Imaginea articolului Un american a sunat la poliţie pentru că fiul lui e supărat şi 7 echipaje au intervenit imediat! Poveste impresionantă din carantină | VIDEO

Un american a sunat la poliţie pentru că fiul lui e supărat şi 7 echipaje au intervenit imediat! Poveste impresionantă din carantină | VIDEO

Will, un puşti din Franklin, statul american Tennessee, a fost în pragul unei depresii în momentul în care şi-a dat seama că nu îşi poate invita colegii şi prietenii la ziua lui şi trebuie să petreacă singur.
 
Tatăl său a găsit o soluţie pentru a-i readuce zâmbetul pe buze. A sunat la poliţie şi a spus că fiul său e supărat că nu îşi poate invita prietenii la petrecerea de ziua lui. În loc de sfaturi pentru a depăşi momentul, bărbatul şi fiul său au primit vizita poliţiei.
 
Nu mai puţin de şapte echipaje au venit în faţa casei lui Will şi i-au cântat ”La mulţi ani!”. Iniţiativa poliţiştilor a avut efectul scontat: puştiul s-a bucurat de moment şi a avut parte de un cadou de neuitat.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici