Un broker de asigurări din România vinde poliţe care acoperă tratarea coronavirusului

Asigurările de sănătate pe care le oferă un broker de asigurări acoperă cheltuielile de diagnosticare, tratament şi spitalizare în cazul diagnosticării cu corornavirus, până la declararea oficială a epidemiei de către autorităţi.

855 afișări
Imaginea articolului Un broker de asigurări din România vinde poliţe care acoperă tratarea coronavirusului

Un broker de asigurări din România vinde poliţe care acoperă tratarea coronavirusului

Potrivit lui Marius Constantinescu, director al departamentului daune din cadrul Leader Team Broker, asiguratul beneficiază, pe teritoriul României, de serviciile medicale acoperite prin poliţa de sănătate pe care o deţine, în limita planului de asigurare ales, chiar şi în condiţiile în care a contractat boala pe teritoriul altei ţări.

Asiguratorul promite să ofere despăgubiri financiare doar până la momentul declarării oficiale a epidemiei. Ulterior declarării oficiale a epidemiei la nivel naţional sau pandemiei la nivel global, pot beneficia de acoperirea riscului doar persoanele înscrise pe o poliţă colectivă – produs oferit şi accesat de regulă de companii pentru angajaţii lor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici