Un câine a fost diagnosticat cu coronavirus în Hong Kong

Un câine din Hong Kong a fost plasat, vineri, în carantină, după ce rezultatele teselor au identificat prezenţa coronavirusului în organismul animalului, au informat autorităţile locale, citate de CNN.

5325 afișări
Imaginea articolului Un câine a fost diagnosticat cu coronavirus în Hong Kong

Un câine din Hong Kong a fost diagnosticat cu coronavirus

Câinele fusese predat Departamentului pentru Agricultură din Hong Kong (AFCD), după ce stăpânul său a fost diagnosticat cu coronavirus. Testele preliminare au fost „moderat pozitive”, iar câinele nu are simptome de boală.

Oficialii AFCD au declarat că nu aveau informaţii potrivit cărora virusul ar putea infecta animalele de companie. Potrivit acestora, nu se ştie dacă animalele ar putea fi o sursă de infectare pentru oameni.

Până în prezent, în Hong Kong au fost înregistrate două decese şi 94 de infecţii cauzate de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici