Vaccinul anti-COVID, o practică potenţial anuală care costă. Executivii Pfizer vorbesc despre creşterea preţurilor

Executivii Pfizer au informat investitorii despre „oportunitatea semnificativă” de a creşte preţurile vaccinului Pfizer-BioNTech, anunţă Business Insider.

2130 afișări
Imaginea articolului Vaccinul anti-COVID, o practică potenţial anuală care costă. Executivii Pfizer vorbesc despre creşterea preţurilor

Vorbind la conferinţa virtuală Barclays Global Healthcare, doi oficiali ai companiei, - Frank D'Amelio, CFO şi Chuck Triano, vicepreşedinte senior pentru relaţia cu investitorii - au declarat că Pfizer va avea şansa de a creşte preţurile pentru vaccin atunci când COVID-19 va trece din starea de pandemie la o situaţie endemică.

D'Amelio spune că odată cu reluarea „condiţiilor normale de piaţă”, în timp, ar exista şansa ca firma să profite de oportunităţi dintr-o „perspectivă a cererii ... şi a preţurilor”.

Cei doi au adăugat că, pentru a rămâne protejaţi, oamenii ar putea avea nevoie de o a treia doză de vaccin pentru a consolida imunitatea şi eficacitatea împotriva variantelor emergente de COVID.

În plus faţă de rapelurile anuale regulate, acest ciclu de vaccinare poate deveni o parte din noul normal.

„Credem că devine din ce în ce mai probabil să aibă loc o vaccinare anuală”, a spus D'Amelio, menţionând că Pfizer nu a văzut pandemia sau acţiunile de vaccinare rezultate ca pe un eveniment singular.

Compania intenţionează să crească numărul de doze de vaccin pe care le poate furniza până la sfârşitul lunii iulie, sporind capacităţile de producţie şi lanţul de aprovizionare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici