VIDEO: Cozi la o farmacie din cartierul bucureştean Dristor

Zeci de persoane stau la coadă la o farmacie din cartierul Dristor. În farmacie au voie să intre doar zece persoane odată pentru a se evita aglomeraţia.

6608 afișări

Clienţii farmaciei spun că de obicei coada nu este atât de mare.

La mai multe farmacii din Capitală s-a stat la cozi, miercuri, pentru medicamente, în condiţiile în care numărul cazurilor de coronavirus din ţara noastră a crescut la 39, iar OMS a declarat oficial pandemie de coronavirus.

La un moment dat, bătrânii şi tinerii care stăteau la coadă au început să ţipe unii la alţii.

Aglomeraţia s-a repetat şi într-un supermarket din Buzău, unde consumatorii au lăsat rafturile goale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici