VIDEO | Jurnal de carantină. Cetăţenii străini blocaţi în China descriu viaţa trăită în izolare: Între „vacanţă” şi „carceră”

  • Într-un videoclip publicat de BBC mai mulţi oameni explică cum este să stai în carantină într-o ţară straină.
  • Cei mai mulţi dintre ei se află în izolare în China, focarul infecţiei.
1765 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Jurnal de carantină. Cetăţenii străini blocaţi în China descriu viaţa trăită în izolare: Între „vacanţă” şi „carceră”

Sursa: Profimedia Images

Majoritatea sunt ţinuţi în carantină în baze militare sau locaţi ce aparţin guvernului chinez.

În carantină se găsesc şi oameni ce se aflau în vacanţă. Pe nave de croazieră sau în hoteluri, aceştia au parte de o „vacanţă prelungită”.

Alimentaţia celor aflaţi în izolare în alte ţări s-a schimbat după cum reiese din mărturiile filmate. În funcţie de locaţia unde se află în carantină, cei izolaţi au parte de facilităţi diferite. Situaţia cea mai nefericită este pe nava de croazieră, unde oamenii au un spaţiu foarte mic în care îşi pot desfăşura activităţile, iar alimetaţia nu mai este asemănătoare cu cea de la începutul „vacanţei”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici