VIDEO: Scandal la un centru de carantină din Craiova: Un bărbat aflat în izolare a început să ţipe că nu are coronavirus

  • Un bărbat care a ajuns în ţară din Italia a ieşit, miercuri seara, pe geamul hotelului unde este obligat să stea izolat.
  • Acesta a început să ţipe că nu are coronavirus.
  • Şi alte persoane au refuzat să intre în centrul de carantină.
6318 afișări

Potrivit unor surse locale, bărbatul este din Craiova. El a ajuns miercuri în centrul de carantină din oraş, escortat de forţe de ordine.

Bărbatul este, însă, nemulţumit de măsura luată de autorităţi, iar miercuri seara a ieşit pe geamul camerei unde este cazat, a început să strig: "Ce coronavirus! Nu mi-au făcut niciun test. Nu facem niciun test. Cineva să mă audă! Cineva să vină să ia măsuri cu mine! Uitaţi unde mă aflu! E clar! Se vede destul de clar!", a strigat bărbatul.

La faţa locului au ajuns şi mascaţii, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Potrivit autorităţilor din Dolj, 25 de persoane care s-au întors din Italia, în ultimele 24 de ore, au fost aduse la centrul de carantină. Alte 506 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici