A cincea ediţie Bookfest la Timişoara are loc în perioada 31 martie – 3 aprilie

Salonul de Carte Bookfest începe seria evenimentelor programate pentru acest an cu o nouă ediţie organizată la Timişoara, între 31 martie–3 aprilie,la Centrul Regional de Afaceri, a anunţat Asociaţia Editorilor din Romania (AER), invitatul special al evenimentului fiind scriitorul Mircea Cărtărescu.

180 afișări
Imaginea articolului A cincea ediţie Bookfest la Timişoara are loc în perioada 31 martie – 3 aprilie

A cincea ediţie Bookfest la Timişoara are loc în perioada 31 martie – 3 aprilie (Imagine Shutterstock/ Mediafax Foto)

A cincea ediţie Bookfest la Timişoara va fi organizată în perioada 31 martie – 3 aprilie la CRAFT-Centrul Regional de Afaceri şi îl are ca invitat special pe scriitorul Mircea Cărtărescu.

De asemenea, formaţia de muzică veche Trei Parale va susţine un recital, iar timişorenii vor putea vedea gratuit filmul "Son of Saul", premiat cu Oscar în acest an.

Mircea Cărtărescu îi aşteaptă pe timişoreni la Bookfest sâmbătă, 2 aprilie, prilej cu care îşi va prezenta cel mai recent succes editorial Solenoid.

Organizatorii Bookfest Timişoara promit şi pentru această ediţie un program bogat în evenimente, care îi va ţine pe vizitatori aproape de cele mai importante apariţii editoriale şi de cei mai apreciaţi autori români ai momentului.

În cele patru zile, publicul este aşteptat cu lansări de carte, sesiuni de autografe şi dezbateri la care vor participa scriitori şi personalităţi din alte domenii ale culturii româneşti, concerte şi cinema de artă gratuit.

Peste 30 de edituri vor veni cu ultimele noutăţi pregătite pentru publicul iubitor de carte din Timişoara. Mai multe edituri au anunţat reduceri de preţ, unele ridicându-se până la 40%.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât şi la toate evenimentele programate pe durata acestuia. În toate cele patru zile, Bookfest Timişoara va putea fi vizitat între orele 10:00 şi 20:00.

Mai multe detalii pot fi găsite la adresa: https://gallery.mailchimp.com/5931cd4d5c491e2a84134f211/files/15_03_Comunicat_Bookfest_Timisoara_final.pdf .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici