Actorul Tom Sizemore din „Saving Private Ryan”, în spital din cauza unui anevrism cerebral

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolurile sale din „Saving Private Ryan” şi „Black Hawk Down”, a fost spitalizat la Los Angeles după ce a suferit un anevrism cerebral şi este în stare critică, a anunţat managerul său.

1013 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Sizemore din „Saving Private Ryan”, în spital din cauza unui anevrism cerebral

Actorul Tom Sizemore din „Saving Private Ryan”, în spital din cauza unui anevrism cerebral

„În prezent este în stare critică şi este o situaţie de aşteptare”, a scris managerul actorului în vârstă de 61 de ani, Charles Lago, într-un e-mail, citat de Reuters.

Tom Sizemore, a cărui carieră în film şi televiziune se întinde pe parcursul a zeci de ani, este recunoscut pentru rolurile sale de sergent de luptă la dispoziţia lui Tom Hanks în „Saving Private Ryan” din 1998 şi de comandant al unui batalion de Ranger din armată în „Black Hawk Down” din 2001.

În 2000 a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din „Witness Protection”.

Tom Sizemore s-a luptat cu dependenţa de droguri aproape la fel de mult timp ca şi cariera sa şi a avut mai multe conflicte cu forţele de ordine.

O serie documentară din 2007, „Shooting Sizemore”, a relatat eforturile sale de a-şi recâştiga viaţa şi cariera după ce a fost condamnat pentru agresarea fostei sale prietene şi a intrat la dezintoxicare pentru consumul de metamfetamină şi heroină.

Actorul a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru conducere sub influenţa alcoolului şi posesie de droguri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici