Ada Condeescu, protagonista noului film "Dincolo de calea ferată", la Happy Channel în această seară

În exclusivitate la ediţia din această seară, 19 aprilie, a emisiunii "Happy Day" (23:50) va fi prezentă actriţa Ada Condeescu, protagonista noului film regizat de Cătălin Mitulescu, "Dincolo de calea ferată", producţie care va fi lansată în cinema din 22 aprilie.

767 afișări
Imaginea articolului Ada Condeescu, protagonista noului film "Dincolo de calea ferată", la Happy Channel în această seară

Ada Condeescu, protagonista noului film "Dincolo de calea ferată", la Happy Channel în această seară

În ediţia zilei de marţi, 19 aprilie, a emisiunii "Happy Day", difuzată de televiziunea Happy Channel de la ora 23:50, prezentatorii Criss, Vlad şi Rafa aduc în faţa telespectatorilor una dintre cele mai apreciate actriţe ale generaţiei noi: Ada Condeescu.

Cu un palmares impresionant şi cu o carismă pe măsură, Ada a dezvăluit, în exclusivitate pentru "Happy Day", secretul propriului succes: "Multă muncă, devotamentul faţă de meseria asta şi umilinţa pe care ţi-o dă, în sensul frumos al cuvântului".

Echipa "Happy Day" n-a pierdut ocazia s-o întrebe, totodată, şi care a fost rolul ei preferat de până acum. Răspunsul a fost mai puţin aşteptat, actriţa explicându-le că de fiecare dată, după ce termină un film, i se pare că acela este rolul ei preferat. Ada Condeescu a admis, totuşi, că i-a plăcut foarte mult rolul din "Eu când vreau să fluier, fluier", (în regia lui Florin Şerban), iar cel mai aproape de sufletul ei a fost rolul din "Loverboy" (în regia lui Cătălin Mitulescu).

Lungmetrajul "Dincolo de calea ferată", cel mai recent film al regizorului Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi Alexandru Potocean în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane vineri, 22 aprilie. Trailerul filmului poate fi vizionat pe Youtube, accesând link-ul https://youtu.be/bE_brOVaWH8.

Rolul principal din "Eu când vreau să fluier, fluier" (un film în regia lui Florin Şerban) marchează debutul actoricesc al Adei Condeescu într-un film de lung metraj, laureat al Ursului de argint la Berlinale. Colaborarea cu regizorul Cătălin Mitulescu a început în 2011, odată cu rolul din filmul "Loverboy", care i-a adus Premiul pentru cea mai bună actriţă "Heart of Sarajevo" la Festivalul de film de la Sarajevo. În 2013, a participat la EFP Shooting Star la Berlin şi apărut în filmul "Lupu", semnat de Bogdan Mustaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici