Adevărul Holding a cumpărat revista Tango

Adevărul Holding a cumpărat revista pentru femei Tango, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, Peter Imre, directorul general al trustului de presă.

371 afișări
Imaginea articolului Adevărul Holding a cumpărat revista Tango

Adevărul Holding a cumpărat revista Tango

Potrivit lui Peter Imre, echipa de la revista Tango va continua să lucreze la această publicaţie. "Alice Năstase şi echipa ei lucrează acum la Adevărul Holding", a mai spus Imre.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Adevărul Holding, trustul a cumpărat la începutul acestei luni revista lunară Tango. Contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat marţi, 2 iunie, în biroul directorului general al Adevărul Holding, Peter L. Imre.

Alice Năstase, redactorul-şef al publicaţiei, şi principala sa colaboratoare Simona Catrina, vor continua să conducă revista ca şi până în prezent.

Primul număr al revistei tipărite în minim 148 de pagini în prezent va apărea sub emblema Adevărul Holding la începutul lunii august.

"Alice Năstase e garantul calităţii acestei reviste, ce se va integra perfect strategiei trustului Adevărul şi care va beneficia rapid de infrastructura şi puterea noastră organizaţională", a declarat Peter Imre.

"Eu cred că e un pas făcut la momentul oportun. Tango s-a dezvoltat minunat până azi, dar în condiţiile actuale ne lipsea forţa unui trust media, care să ne ajute să ne consolidăm poziţia pe piaţa revistelor glossy din România. E ca şi cum am oferi unui adult deosebit şansa de a face un curs de perfecţionare într-o ţară mult avansată faţă de condiţiile cu care era obişnuit până atunci", a declarat, la rândul ei, Alice Năstase, redactor-şef Tango.

Revista Tango a apărut în mai 2005, ca parte a Trustului Media Intact. La sfârşitul anului 2006, colaborarea dintre Intact, reprezentat de Camelia Voiculescu, şi Alice Năstase, directorul revistei, a luat sfârşit. Camelia Voiculescu a reclamat faptul că Alice Năstase a înregistrat brandul Tango în nume propriu şi nu în cel al companiei, aşa cum fusese convenit.

Într-un interviu acordat în februarie 2007 agenţiei MEDIAFAX, Alice Năstase spunea că ea a înregistrat marca în data de 17 februarie 2005, când i-a şi prezentat Cameliei Voiculescu proiectul pe care urma să îl editeze împreună. "În 10 martie, la aproape o lună după ce am înregistrat titlul revistei pe care urma să o edităm împreună, am înfiinţat o societate (IX Press, n.r.) în care acţionariatul era de 80% Camelia Voiculescu, 20% o societate a mea. Aşa a fost de la început", spunea ea atunci.

Ulterior, marca "Tango" a fost disputată în instanţă de Alice Năstase şi Camelia Voiculescu.

Trustul Adevărul, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, are în portofoliu cotidianele Adevărul, Adevărul de seară, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi topul anual "Forbes România 500 Miliardari".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici