Adevărul Holding a preluat licenţa pentru OK! Magazine

Trustul de presă Adevărul Holding a preluat licenţa pentru revista britanică de celebrităţi OK! Magazine, urmând să o publice în România, a declarat pentru MEDIAFAX Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding.

73 afișări
Imaginea articolului Adevărul Holding a preluat licenţa pentru OK! Magazine

Adevărul Holding a preluat licenţa pentru OK! Magazine

Informaţia a fost făcută publică după ce, în 13 august 2009, Carmen Eberhat, director editorial al diviziei Magazine a Adevărul Holding, a declarat pentru MEDIAFAX că Adevărul Holding va lansa, până la sfârşitul anului, o revistă glossy, sub licenţă internaţională.

La acel moment, Carmen Eberhat a precizat că ea se va ocupa de revistă din poziţia de director editorial, în timp ce Elena Stoichiţă va ocupa poziţia de redactor-şef al publicaţiei. Elena Stoichiţă a ocupat anterior funcţia de beauty editor al revistei Bolero, editată de Ringier România.

OK! Magazine este o publicaţie britanică săptămânală, specializată în difuzarea de informaţii despre celebrităţi. OK! Magazine este cea mai bine vândută revistă de celebrităţi din Marea Britanie.

Revista a fost lansată în aprilie 1993, de Northern & Shell, ca o publicaţie lunară. Începând din 2004, când revista a fost lansată în Australia, OK! Magazine a început să se extindă la nivel internaţional. În prezent, publicaţia apare în 19 teritorii: Australia, Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, China, Germania, Grecia, India, Malaezia, Mexic, Orientul Mijlociu, Filipine, Rusia, Spania, Elveţia, Thailanda, Turcia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici