Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins

Alec Baldwin a fost dat în judecată de familia Halynei Hutchins pentru împuşcăturile fatale de pe platoul de filmare „Rust”.

235 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins

Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins

Familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă pe platoul de filmare al filmului Rust, a intentat un proces împotriva lui Alec Baldwin şi a altor persoane implicate în film, relatează The Guardian.

Procesul intentat în numele părinţilor Halynei Hutchins, Anatolii Androsovych şi Olga Solovey, şi al surorii sale, Svetlana Zemko, îl acuză pe Baldwin şi pe alţii, inclusiv pe armurier, de agresiune, neglijenţă şi provocarea intenţionată de suferinţă emoţională.

În octombrie, actorul a încheiat o înţelegere într-un alt proces în care soţul Halynei, Matt Hutchins, care îl acuza de omor prin imprudenţă.

Noul proces este separat şi are ca scop să le ofere responsabilitate şi dreptate părinţilor şi surorii ei, care depindeau de directoarea de imagine, emoţional şi financiar, a declarat avocata Gloria Allred.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit pe 21 octombrie 2021, la scurt timp după ce a fost rănită în timpul filmărilor pentru westernul de la o fermă de la periferia oraşului Santa Fe, New Mexico. Baldwin, care a fost şi producător la film, a îndreptat o armă spre Hutchins în timpul unei scene şi s-a descărcat, rănind-o.

Crima a stârnit indignare şi apeluri pentru o mai mare siguranţă pe platourile de filmare.

Procesul vine după ce Baldwin şi Gutierrez-Reed, care a supravegheat armele pentru film, au fost acuzaţi penal de omor involuntar din cauza împuşcăturilor. Autorităţile susţin că nu ar fi fost respectate măsurile de siguranţă pe platoul de filmare, în condiţiile în care pistolul cu care a tras actorul a tras gloanţe reale care au împuşcat-o mortal pe Hutchins şi l-au rănit pe regizorul peliculei „Rust”, Joel Souza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici