Ana Ularu şi George Mihăiţă, în juriul competiţiei Galei Tânărului Actor - HOP 2014

Ana Ularu şi George Mihăiţă se numără printre personalităţile care fac parte din juriul competiţiei ediţiei din acest an a Galei Tânărului Actor - HOP, care se va desfăşura în perioada 9 - 12 septembrie, la Costineşti, informează Uniunea Teatrală din România (UNITER), organizatorul evenimentului.

110 afișări
Imaginea articolului Ana Ularu şi George Mihăiţă, în juriul competiţiei Galei Tânărului Actor - HOP 2014

Ana Ularu (Imagine: Catalin Abagu/Mediafax Foto)

Alături de Ana Ularu şi George Mihăiţă, din juriul competiţiei Galei HOP mai fac parte Gianina Cărbunariu, Tudor Giurgiu şi Ioana Marchidan.

În competiţia pentru cel mai bun tânăr actor s-au calificat 38 de tineri.

Tema ediţiei de anul acesta a evenimentului este "Joacă-te cu mine! Sunt om. Nu personaj".

Gala Tânărului Actor - HOP, un program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, ajuns la cea de-a XVII-a ediţie, are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic de stat şi particular.

Ediţia din acest an a Galei HOP, al cărei director artistic este regizorul Radu Afrim, se va desfăşura în perioada 9 - 12 septembrie, la Vox Maris Grand Resort din Costineşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici