Andi Moisescu prezintă Gala Premiilor Gopo 2011

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema, pe 28 martie, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu, de la ora 19.00, informează organizatorii.

221 afișări
Imaginea articolului Andi Moisescu prezintă Gala Premiilor Gopo 2011

Andi Moisescu prezintă Gala Premiilor Gopo 2011

De la aceeaşi oră, gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, situată în centrul Capitalei. Totodată, românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentul pe Pro TV Internaţional, pe 30 şi 31 martie, de la ora 20.30.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi oameni de televiziune din România, Andi Moisescu a avut una dintre cele mai remarcabile evoluţii din peisajul media autohton. Născut pe 26 octombrie 1972, actualul realizator al emisiunii "Apropo TV" şi jurat al show-ului "Românii au talent" - ambele producţii de succes fiind difuzate de Pro TV -, a debutat în urma participării la un concurs la Radio Unifan, ocupând apoi funcţiile de realizator, respectiv director de programe la diferite canale.

În 1996, odată cu propunerea venită din partea conducerii Pro TV, a ales să facă pasul către televiziune. Calităţile lui Andi Moisescu l-au transformat, în scurt timp, într-unul dintre cei mai importanţi moderatori TV, cucerind audienţa cu emisiuni precum "Ora 7 Bună Dimineaţa", "Te uiţi şi câştigi", "Dăruieşti şi câştigi", "Marcă Înregistrată". În 2004, şi-a înfiinţat propria casă de producţie, Red Spike Film, punând bazele emisiunii "Apropo TV", cu un format revoluţionar pentru programele de televiziune din România.

Andi Moisescu este al doilea realizator de televiziune care găzduieşte Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ştefănescu, care a prezentat prima ediţie, în 2007. Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci ediţii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacraţi - Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) şi Mihai Călin (2010).

Cea de-a cincea ediţie a galei rezervă multe surprize telespectatorilor şi cinefililor români, printre care se numără şi un număr-record de vedete care şi-au confirmat deja prezenţa la Crystal Palace Ballrooms. Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragoş Bucurenci şi Cabral sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a înmâna statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericiţilor câştigători ai serii de 28 martie. Peste 400 de personalităţi din industria filmului, din media, din peisajul cultural românesc, dar şi numeroase vedete sunt aşteptate la acest eveniment.

Gala Premiilor Gopo este organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi al agenţiei Babel Communications.

Peste 400 de profesionişti activi din toate domeniile industriei de film româneşti sunt invitaţi să voteze pentru desemnarea câştigătorilor trofeelor din acest an, fie în plic sigilat, prin poştă, fie online, prin intermediul unui mecanism de vot asigurat de prestigioasa firmă de audit şi consultanţă PricewaterhouseCoopers, cu care Gala Premiilor Gopo a demarat, din 2011, un parteneriat extrem de important.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici