Autobuzul Google străbate lumea. Cea mai mare atracţie a maşinii este internetul

La fel cum autobuzele cu diverse produse sau animale se plimbă prin oraş expunându-le şi Google face acelaşi lucru, însă, oferă ceva diferit. Cea mai mare atracţie a maşinii Google este internetul.

784 afișări
Imaginea articolului Autobuzul Google străbate lumea. Cea mai mare atracţie a maşinii este internetul

Autobuzul Google străbate lumea. Cea mai mare atracţie a maşinii este internetul (Imagine: incont.ro)

Accesul la internetul oferit de autobuzul Google este gratuit. Până acum, maşina a parcurs 43.000 de kilometri, 120 de oraşe şi 11 state de când a plecat la drum în februarie 2009.

Oficialii Google spun că, în acest timp, aproape 1,6 milioane de persoane au testat internetul pentru prima dată. Ca rezultat, 100.000 dintre aceştia şi-a instalat o conexiune de internet acasă.

Accesul la internet în ţările în curs de dezvoltare continuă să fie un lux pentru mulţi. Anul trecut, erau doar 20 de utilizatori de internet la 100 de persoane în statele emergente. Şi asta în timp ce media globală este de 30 de persoane. Însă, acest lucru se schimbă rapid. În ultimii zece ani, numărul celor care au acces la o conexiune de internet s-a triplat în aceste ţări, iar în statele mari numărul a crescut de 10 ori.

Citeşte mai multe despre autobuzul Google pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici