Băsescu, pe Facebook: România depinde din nou de votul cetăţenilor săi din străinătate. Votăm Voltaj

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, sâmbătă seară, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îndeamnă românii din străinătate să voteze trupa Voltaj în finala Eurovision.

424 afișări
Imaginea articolului Băsescu, pe Facebook: România depinde din nou de votul cetăţenilor săi din străinătate. Votăm Voltaj

Băsescu, pe Facebook: România depinde din nou de votul cetăţenilor săi din străinătate. Votăm Voltaj

"România depinde din nou de votul cetăţenilor săi din străinătate. În seara asta votăm VOLTAJ, la Eurovision. VOLTAJ are numărul 20", a scris Băsescu pe Facebook.

Trupa Voltaj a lansat în anul 2005 un videoclip pentru melodia "Pata pe tine", care a avut-o ca protagonistă pe Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu.

Finala Eurovision 2015 are loc sâmbătă seară pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei.

România, reprezentată de trupa Voltaj cu melodia "De la capăt/ All Over Again", va intra în competiţie pe poziţia 20, după Letonia şi înainte de Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici