BBC relansează BBC Newswire ca agenţie de ştiri multimedia

BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agenţii de ştiri multimedia, urmând ca echipele care furnizează conţinut să lucreze împreună cu cele care distribuie informaţia.

30 afișări
Imaginea articolului BBC relansează BBC Newswire ca agenţie de ştiri multimedia

BBC relansează BBC Newswire ca agenţie de ştiri multimedia

BBC Newswire va coordona conţinuturile video, audio, text şi pe cele generate de utilizatori obţinute din surse interne sau internaţionale şi este proiectat să îmbunătăţească eficienţa, să aibă o abordare mai clară şi să ofere mai multă expunere conţinutului editorial de valoare din cadrul programelor de ştiri ale BBC.

În plus, serviciul va îmbunătăţi actualele legături cu Global Newswire, cele mai bune materiale urmând să fie distribuite prin BBC Newswire.

Începând din 20 octombrie, conţinuturile publicate în cadrul BBC Newswire vor fi acesibile printr-un flux unic multimedia.

Clipurile audio şi video, materialele, transcrierile, secvenţele video, comentariile utilizatorilor şi studiile de caz vor fi furnizate imediat după ce sunt verificate, pentru a respecta standardele editoriale.

În momentul lansării redacţiei multimedia a BBC, care a combinat, în 2007, capacităţile TV, radio şi online ale BBC, mai multe echipe care se ocupau de diverse materiale informative au fost puse să lucreze împreună.

Înainte de relansare, actualul BBC Newswire se numea Mediawire. Relansarea introduce şi noi standarde editoriale, pentru a se asigura acurateţea şi transparenţa informaţiilor. Toate conţinuturile din Newswire vor avea menţionate clar sursele, ora, condiţiile de copyright şi informaţii editoriale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici