Beyonce devine prima femeie de culoare care a ajuns pe primul loc în topul muzical country din SUA

  • Beyonce devine prima femeie de culoare care a ajuns pe primul loc în topul muzical country din SUA.
  • Clasamentele se fac din anul 1958.
  • Totodată, ea este a doua artistă din istorie care reuşeşte să urce direct pe prima poziţie a topului country.
231 afișări
Imaginea articolului Beyonce devine prima femeie de culoare care a ajuns pe primul loc în topul muzical country din SUA

Beyonce devine prima femeie de culoare care a ajuns pe primul loc în topul muzical country din SUA

Beyonce a devenit prima femeie de culoare care a ajuns în topul Billboard’s Hot Country Songs. Melodia Texas Hold 'Em a urcat pe primul loc după ce muzicianul a lansat-o simultan cu single-ul 16 Carriages, într-un anunţ surpriză în timpul Super Bowl-ului, potrivit Sky News. Ea a ajuns pe primul loc şi în topul Hot R&B/Hip-Hop Songs.

De asemenea, Beyonce este a doua artistă care are o melodie direct pe locul 1 în topul country. Prima a fost Taylor Swift, în 2021.

Noua melodie a ajuns în top la doar patru zile de la lansare. În acest interval, melodia a fost descărcată de 39.000 de ori şi difuzată de 19,2 milioane de ori în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici