Bilete de un leu, la o serie de spectacole la Teatrul de Vară din Herăstrău

Teatrul de Vară din Herăstrău va găzdui timp de trei săptămâni, începând cu 25 iulie, în fiecare luni, spectacole de teatru la care accesul publicului se va face contra unui cost simbolic de un leu, primul spectacol din serie fiind "Şi cu violoncelul ce facem?".

675 afișări
Imaginea articolului Bilete de un leu, la o serie de spectacole la Teatrul de Vară din Herăstrău

Bilete de un leu, la o serie de spectacole la Teatrul de Vară din Herăstrău

În mod concret, spectacolul "Şi cu violoncelul ce facem?" de Mihai Lungeanu, după textul lui Matei Vişniec, va avea o primă reprezentaţie, luni, la Teatrul de Vară din Herăstrău, în cadrul proiectului "Ludika", biletul de intrare la spectacol costând un leu. Din distribuţia spectacolului "Şi cu violoncelul ce facem" fac parte Mihail Spiridonescu, Paula Grosu, Valentin Cotigă şi Sorin Frâncu.

Potrivit comunicatului, sub sloganul "Teatrul unor nopţi de vară", proiectul Ludika s-a născut din dorinţa de a promova teatrul în rândul publicului tânăr, de a acorda o oportunitate de promovare tinerilor actori şi de a constitui o rampă de lansare pentru aceştia.

Timp de trei săptămâni, începând cu 25 iulie, în fiecare zi de luni, iubitorii de teatru vor putea urmări câte un spectacol la Teatrul de Vară din Herăstrău, contra unui cost simbolic de un leu, în cadrul primei etape a proiectului Ludika. Cea de-a doua etapă, alcătuită din alte trei ediţii, va începe în 5 septembrie.

"Vreau să mulţumesc conducerii Teatrului «Constantin Tănase» pentru deschiderea către acest proiect, sunt convins că Teatrul de Vară din Herăstrău este cea mai potrivită locaţie. În mod evident este şi o provocare pentru noi - ne propunem să avem sala plină la fiecare ediţie de Ludika. Nu este uşor, având în vedere că sunt peste 2.000 de locuri, însă am convingerea că publicul tânar al Capitalei are nevoie de astfel de contexte", a declarat Dan Şerbulea, Managing Partner Eventness, organizator al evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici