Bollywood TV, o televiziune de filme indiene şi divertisment, vrea să se lanseze în România

Bollywood TV, o televiziune de filme indiene şi divertisment, vrea să se lanseze pe piaţa audiovizualului românesc, o solicitare în acest sens fiind depusă la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

2730 afișări
Imaginea articolului Bollywood TV, o televiziune de filme indiene şi divertisment, vrea să se lanseze în România

Bollywood TV, o televiziune de filme indiene şi divertisment, vrea să se lanseze în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În mod concret, societatea ISG TV SRL din Bucureşti a solicitat CNA o licenţă audiovizuală pentru televiziunea Bollywood TV. Potrivit dosarului depus la CNA, Bollywood TV va difuza filme indiene şi programe de divertisment.

Solicitarea ISG TV SRL pentru lansarea Bollywood TV va fi analizată în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Asociaţii ISG TV SRL sunt cetăţenii israelieni Shimshon Shai şi Elazar Gilad (fiecare cu câte 45%) şi Noemi-Gabriela Samoilă-Zamfirescu (10%). Societatea ISG TV SRL a fost înfiinţată pe 24 noiembrie 2011 şi are sediul în Bucureşti. Administratorul societăţii este Elazar Gilad.

Noemi-Gabriela Samoilă-Zamfirescu se află şi în acţionariatul societăţii Happy Media SRL (cu 10% din acţiuni), alături de Costi Ioniţă, Emilia Dumitru şi Ionuţ Samoilă. Happy Media SRL a deţinut licenţa televiziunii muzicale Party TV, care a fost retrasă în 10 ianuarie de CNA.

Pe de altă parte, Ionuţ Samoilă deţine licenţele audiovizuale ale televiziunilor muzicale Mooz Dance, Mooz Hits şi Mooz Ro, prin societatea Mooz TV SRL, la care este asociat şi Popa Cristinel Pompiliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici