BRAT şi-a lansat noul site, www.brat.ro

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) şi-a lansat noul site - www.brat.ro -, principalul beneficiu pe care acesta îl aduce membrilor săi constând într-o prezentare unificată a studiilor organizate de BRAT, respectiv accesul la o mai mare parte a rezultatelor acestor studii.

332 afișări
Imaginea articolului BRAT şi-a lansat noul site, www.brat.ro

BRAT şi-a lansat noul site, www.brat.ro

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, site-ul permite accesul liber pentru public la rezultatele cele mai recente ale studiilor BRAT - audit al tirajelor, SNA (Studiul Naţional de Audienţă), SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic Internet), MIP (Monitorizarea investiţiilor în publicitate) -, membrii BRAT urmând să aibă în continuare acces la rezultatele istorice pe bază de acces securizat.

Pentru cifrele de audit al tirajelor sunt disponibile cifrele de difuzare ale publicaţiilor auditate, dar şi un comparator al acestor cifre. Sunt disponibile, de asemenea, tarifele de publicitate ale publicaţiilor aparţinând membrilor BRAT.

Rezultatele de audienţă ale SNA sunt disponibile în secţiunea dedicată, alături de o descriere detaliată a metodologiei studiului.

În ceea ce priveşte rezultatele SATI, pe lângă rezultatele de trafic global ale SATI, acum pot fi consultate şi rezultate de trafic de pe IP-uri româneşti, numărul de clienţi unici zilnici neduplicaţi înregistraţi în universul site-urilor măsurate în SATI, rezultatele măsurării streaming, dar şi rezultatele de audienţă (exprimate în Vizitatori pe Săptămână, în mii şi procente din univers). Pentru rezultatele de trafic ale SATI este de asemenea disponibil un comparator.

Monitorizarea Investiţiilor în Publicitate, cel mai recent studiu al BRAT, oferă pe noul site BRAT informaţii despre metodologia studiilor şi despre condiţiile de acces la rezultate.

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) este o asociaţie constituită în scopul măsurării şi verificării independente şi obiective a performanţei produselor media. În cei 12 ani de existenţă, BRAT a devenit recunoscut ca reperul pieţei de publicitate pentru presa scrisă şi mediul online în ceea ce priveşte rezultatele de audienţă, tirajul publicaţiilor sau traficul siteurilor web.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici