Bugetul Ministerului Culturii, majorat de Guvern cu aproape 5 milioane de lei pentru o expoziţie în China

Bugetul Ministerului Culturii a fost suplimentat de Guvern cu aproape 5 milioane lei pentru organizarea de către Muzeul Naţional de Istorie al României a expoziţiei "Comorile României" în China.

173 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Culturii, majorat de Guvern cu aproape 5 milioane de lei pentru o expoziţie în China

Bugetul Ministerului Culturii, majorat de Guvern cu aproape 5 mil lei pentru o expoziţie în China

Suplimentarea bugetară a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Banii, în sumă totală de 4,9 milioane lei, au fost alocaţi din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Executivul arată că această sumă este necesară pentru finanţarea cheltuielilor organizării şi desfăşurării expoziţiei "Comorile României" în Republica Populară Chineză, urmând ca, pentru anul 2015, cheltuielile să fie cuprinse în bugetul Ministerului Culturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici