Cât va fi valoarea premiului Naţional pentru Poezie „Mihai Eminescu” pe anul 2017

Conform botosaninews.ro, costurile totale ale acţiunii de decernare a Premiilor Naţionale pentru Poezie „Mihai Eminescu” sunt, la această ediţie, de 65.000 lei, sumă ce va fi suportată de bugetul local.

680 afișări
Imaginea articolului Cât va fi valoarea premiului Naţional pentru Poezie „Mihai Eminescu” pe anul 2017

Cât va fi valoarea premiului Naţional pentru Poezie „Mihai Eminescu” pe anul 2017

Pe lângă premiu, în bugetul festivităţilor de decernare (13-15 ianuarie) mai sunt prevăzute cheltuieli pentru: jurizare, realizare însemne premiu, prezentare spectacol, recital gală, cină festivă, transport şi cazare invitaţi.

Nominalizaţii pentru anul 2017 la Premiul Naţional pentru Poezie „Mihai Eminescu” sunt (în ordine alfabetică):

1. Mircea Cărtărescu

2. Ovidiu Genaru

3. Ioan Moldovan

4. Aurel Pantea

5. Marta Petreu

6. Cassian Maria Spiridon

7. Liviu Ioan Stoiciu

8. Lucian Vasiliu

La ediţia de anul trecut a Premiului Naţional poezie Poezie „Mihai Eminescu” – Opera Omnia, scriitorul Mircea Cărtărescu a refuzat nominalizarea de la Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici