CNA a prelungit licenţa Pro TV Cluj şi a aprobat actualizarea grilei de programe a Pro TV Bucureşti

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să prelungească licenţa audiovizuală a Pro TV Cluj-Napoca şi să actualizeze grila de programe a Pro TV Bucureşti (satelit şi terestru).

180 afișări
Imaginea articolului CNA a prelungit licenţa Pro TV Cluj şi a aprobat actualizarea grilei de programe a Pro TV Bucureşti

CNA a prelungit licenţa Pro TV Cluj şi a aprobat actualizarea grilei de programe a Pro TV Bucureşti

Potrivit reprezentanţilor CNA, Pro TV SA a solicitat prelungirea licenţei audiovizuale a Pro TV Cluj, în condiţiile în care aceasta ar fi expirat în data de 27 noiembrie. Din 12 ianuarie 2012, Pro TV Cluj retransmite integral programul Pro TV Bucureşti.

La şedinţa CNA de joi a fost prezentă şi Anca Budinschi, directorul general al societăţii Pro TV SA.

"Pro TV Cluj retransmite integral Pro TV Bucureşti. Cu siguranţă ştiţi despre ce este vorba la Pro TV. Trecutul este limpede, viitorul este, de asemenea, bun, pozitiv. Prezentul îl avem sub control. Pro TV Cluj este o staţie de interes pentru noi", a declarat Anca Budinschi.

De asemenea, societatea Pro TV SA a solicitat CNA actualizarea grilei de programe pentru Pro TV Bucureşti (terestru şi satelit). Astfel, Pro TV va creşte producţia proprie, de la 50% la 65%, în timp ce producţiile audiovizuale ale altor producători vor scădea de la 50% la 35%.

Grila televiziunii cuprinde programe de informare (35%), programe educative şi culturale (5%), filme (20%), programe de divertisment (20%), publicitate şi teleshopping (20%).

Totodată, Pro TV SA a solicitat CNA actualizarea serviciului de programe pentru Pro FM Bucureşti, ca urmare a prelungirii licenţei pentru Info Pro.

Membrii CNA au aprobat cele trei solicitări ale Pro TV SA cu unanimitate de voturi.

Societatea Pro TV SA deţine 37 staţii locale de televiziune, 2 reţele naţionale (Info Pro - 38 staţii şi Pro FM- 29 staţii), 7 posturi tv-satelit, 3 posturi radio-satelit şi un serviciu media audiovizual la cerere (Voyo.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici