Concertul de Anul Nou al Fundaţiei Calea Victoriei la Sala Radio: Feerii şi suite muzicale romantice

Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfăşurat pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio, cu un program de muzică romantică: “Spărgătorul de nuci” de P.I.Ceaikovski şi “Şeherazada” de N.Rimski-Korsakov.

221 afișări
Imaginea articolului Concertul de Anul Nou al Fundaţiei Calea Victoriei la Sala Radio: Feerii şi suite muzicale romantice

Concertul de Anul Nou al Fundaţiei Calea Victoriei la Sala Radio: Feerii şi suite muzicale romantice

Aşa cum la Viena se sărbătoreşte sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la Bucureşti se vor celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

Programul serii de 5 ianuarie 2017 include un repertoriu îndrăgit în întreaga lume: suitele “Spărgătorul de nuci” de P. I. Ceaikovski şi “Şeherazada” de N. Rimski-Korsakov. Cele două capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, vor încânta melomanii în această seară de sărbătoare. Concertul va fi susţinut de dirijorul Tiberiu Soare şi de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.

Din strălucitorul salon de bal ce deschide feeria “Spărgătorul de nuci” publicul va păşi în iatacul parfumat al Şeherazadei, înţeleapta prinţesă orientală. Acordurile fermecătoare de vioară şi violoncel vor purta melomanii spre lumi îndepărtate şi îi vor inspira să înceapă noul an cu vise, seninătate şi speranţă. Atmosfera plină de senzualitate şi delicateţe va fi întregită de ilustraţiile Maria Surducan, artistă talentată, cu un portofoliu bogat de creaţii originale.

În pauza concertului, melomanii se vor putea delecta cu gustări delicioase, cafea aromată şi sucuri naturale.

Biletele la concert se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim.ro: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro

Categorii de bilete: Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron. Nu se fac rezervări sau înscrieri la concert de pe pagina Faundaţiei Calea Victoriei.

Detalii suplimentare AICI

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Detalii suplimentare pe site-ul www.victoriei.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici