Dan Grigore şi Angela Gheorghiu, în spectacolul "Maeştrii - Despre Muzică şi alte nimicuri", la Ateneu

Pianistul Dan Grigore şi invitaţii săi, soprana Angela Gheorghiu şi actorii Ion Caramitru şi Victor Rebengiuc, vor susţine concertul-spectacol "Maeştrii - Despre Muzică şi alte nimicuri", sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Mare a Ateneului Român din Bucureşti.

566 afișări
Imaginea articolului Dan Grigore şi Angela Gheorghiu, în spectacolul "Maeştrii - Despre Muzică şi alte nimicuri", la Ateneu

Angela Gheorghiu

Printre artiştii care vor urca pe scena Ateneului la concertul-spectacol "Maeştrii - Despre Muzică şi alte nimicuri" se află şi Marina Constantinescu, Medeea Marinescu, Andrei Vieru şi Mihai Brâncoveanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Doar prin idei rodite de către o educaţie de substanţă se poate construi şi consolida o civilizaţie. Dar ideile nu rodesc la rândul lor valori autentice decât dacă sunt hrănite de solul puternic al Credinţei. Doar Credinţa, Idealul nasc valori cu care să putem construi pacea, chiar şi cea interioară. O civilizaţie ce nu ajunge la valori nu-şi poate găsi Pacea şi nu ne poate oferi decât consolări materiale şi o eternă amânare a mântuirii noastre personale", spune pianistul Dan Grigore.

Biletele pentru acest spectacol se găsesc la casa de bilete a Ateneului Român şi în reţeaua Eventim (www.eventim.ro), la următoarele categorii de preţ: categoria I - 200 de lei, categoria II - 150 de lei, categoria III - 90 de lei, categoria IV - 100 de lei şi categoria V - 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici