Data de 22 februarie 2022 - palindromul deceniului. Ce semnificaţie are în numerologie

Data de 22 februarie 2022 este despre comunitate şi colaborare. Numărul doi este asociat cu emoţii, intuiţie şi unitate.

16958 afișări
Imaginea articolului Data de 22 februarie 2022 - palindromul deceniului. Ce semnificaţie are în numerologie

Sursa Foto-Flickr

Semnificaţia numerologică

În numerologie, 2 este considerat numărul îngerilor, scrie Stylecaster. De asemenea, numărul 2 în numerologie face referire la energia dualităţii, parteneriatului, relaţiei şi echilibrului. Cifra 2 este centrată pe compromis, acceptare, compasiune, cooperare şi armonie.

Când cifra 2 este în succesiune, aşa cum este în 222 în cazul anului 2022, această energie este supraîncărcată. Există o chemare de a aborda viaţa cu mai multă compasiune, de a căuta un echilibru mai bun, de a lucra în cooperare cu ceilalţi, de a-ţi căuta partenerul şi de a lupta pentru armonie.

 Bustle  spune că data de 22 februarie 2022 este despre comunitate şi colaborare. Numărul doi este asociat cu emoţii, intuiţie şi unitate. Numărul doi în astrologie simbolizează uniuni , fie că este vorba de doi oameni care se unesc sau de unitatea a două idei, şi este asociat cu colaborarea şi diplomaţia . „Numărul 2 este cea mai pură reprezentare a dualităţii”, spune Siegel. 

Ziua de marţi de 22 februarie 2022 a fost numită Twosday de către Washington Post şi este ziua naşterilor, nunţilor şi tacosului. 

Well & Good scrie că data de 22 februarie 2022 va livra multă energie pentru conexiuni. Cei şase de doi la o dată reflectă nevoia noastră umană de cooperare şi lucru în echipă, spune numerologul Johanna Aúgusta . „Această zi este una minunată pentru a reflecta asupra modului în care comunicăm cu cei dragi şi pentru a căuta să menţinem o conexiune cu inima deschisă”, spune ea.

„Sensibilitatea şi empatia pot fi mai proeminente în această zi, ceea ce sugerează că ai putea deveni mai conştient de necesitatea unei schimbări în obiceiurile tale de relaţie”, adaugă numerologul. 

News Daily India scrie că persoanele care se nasc în această zi vor avea noroc toată viaţa.  

Data de 22 februarie 2022 conţine şase cifre de 2. Adunate, rezultă 12 - în numerologie, 12 înseamnă perfecţiunea guvernării. 12 este un număr important în Biblie datorită celor 12 apostoli ai lui Hristos, şi în mitologia şi astrologia greacă - 12 zei olimpici, 12 semne zodiacale. 

Cum să sărbătorim ziua de 22 februarie 2022? 

Myimperfectlife sugerează să medităm timp de 22 minute, de la ora 14:22 (dar poate şi de la ora 22:22)  printr-o sesiune de scriere liberă, fie printr-o vizualizare rapidă. Nu numai că îţi va oferi claritatea pe care o doreşti, dar ar putea, de asemenea, să-ţi deschidă ochii. 

Semnificaţia istorică a zilei de 22 februarie 2022 

Ziua de 22 februarie 2022 va rămâne în istorie ca ziua în care Rusia a anexat Donbas după ce a proclamat independenţa republicilor separatiste Doneţk şi Lugansk în ziua anterioară, încălcând suveranitatea Ucrainei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici