Tur virtual prin sala Brâncuşi a Muzeului Naţional de Artă al României

Muzeul Naţional de Artă al României a lansat, sâmbătă, de Ziua Naţională Constantin Brâncuşi, un tur virtual ce poartă numele marelui sculptor.

408 afișări
Imaginea articolului Tur virtual prin sala Brâncuşi a Muzeului Naţional de Artă al României

Tur virtual prin sala Brâncuşi a Muzeului Naţional de Artă al României

Potrivit reprezentanţilor Muzeului Naţional de Artă al României, în orice colţ ar lumii s-ar afla, iubitorii creaţiei lui Brâncuşi se pot bucura de acum de posibilitatea de a vedea, de acasă, lucrările acestuia.

Este vorba de „Somnul”, „Danaida”, „Macheta pilonului Porţii Sărutului”, „Scaun”, „Cap de copil”, „Supliciul”, „Prometeu”, „Inginerul Ion Georgescu-Gorjan”, „Schiţă pentru portretul generalului Carol Davila”, „Bustul pictorului Dărăscu”, „Rugăciunea” şi „Bustul lui Petre Stănescu”.

Reprezentanţii muzeului susţin că acestea constituie cea mai numeroasă colecţie de opere ale lui Constantin Brâncuşi din ţara noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici